torsdag 26 april 2007

Hej Lansväg!

Il Capitano har talat.
Okey: jag sticker ut på en repa strax. Tänker mig ut till Lomma och sedan norrut och sedan får man se. Om någon med kort varsel har lust att hänga på kan vi ses i Lomma och göra sällskap därifrån.

hils/
Plast

2 kommentarer:

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

Blev det en runda och fick du med dig någon? Vilken variant blev det? Vädret är ju ypperligt och hade jag bara haft hoj så nog fan hade jag hakat på.

De Rosan kommer först på onsdag.

/C

Plast sa...

En runda blev det. 5.3=Lund, Värpinge, Lomma, Bjäred, Malmö. Svettigt och sommar-feeling på allvar. Helt solo (så det gick ju jävligt snabbt... ;-)
I dag på morgonen har jag kört ett par mil intervallträning för att försöka skapa någonslags mjölksyre-tolerans (läs mer i senaste Kadens), så nu skakar knäna.
Det kommer att bli lite ont om träningstider för mig framöver. De närmaste två veckorna fördelas enligt spridningschemat, Berlin-Stockhom-Paris-Helsingfors-Stockholm. Men jag kommer att vara hemma någon dag ibland för att byta kläder och är det väder passar jag givetvis på. Jag kommer att slänga ut förfrågan om sällskap så får den nappa som vill...
hils
Plast