söndag 15 april 2007

som som, som sommaren


Som en sommarutflykt. Ungefär så var det väl lördagens mil kändes. Vi var tvugna att kolla datorerna efteråt för att kostatera att vi verkligen gjort våra mil. På något vis blir det lättare i snäll vind och tjugo grader. Det kan inte hjälpas.
Knutas, Il Capitano, Plast och - nyvärvad till klungan - Anders Alm möttes upp i Hjärup och drog sedan en repa runt Dalby, Sandby och Lund. Rätt bra fart, ett par mördande backar, någon mil skön teknikträning på färsk ringlande asfalt, högtrafikerade landsvägar och en hel del annat. och givetvis ett litet glas Vino Rosso som avslutning.
Anders gjorde som väntat ett strålande pass med sitt nya hold. Stark och dragvillig. Helt i folkets anda.

/Plast

4 kommentarer:

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

Jag tror det var ett bra bildval (inte för att jag är i centrum) utan för att det ser lite mer seriöst ”cykligt” ut.
Det där med gruppbild kanske vi får lägga ner, det kan ju bli lite tröttande.

Tack Amanda för bilden.

/capitano

u sa...

Ja, Anders gjorde en strålande första insats i klungan. Men när jag ser bilden inser jag att när vi framåt sommaren ska snitta 50 knyck på en sån här runda så kommer det att behövas ett kollektivt besök hos barberaren innan. Aerodynamiskt nylle är vad som gäller... Hör du det, SkäggOla i Malmö? ;-)

/r

Anonym sa...

Tja, den där långa tofsen därbak kan väl på sin höjd fastna i hjulet så den kan du ju behålla tills vidare, Kommisarie Knutas... (och vi är ju ändå av princip motståndare till det heteronormativa förtrycket!)
hils
Plast

Anonym sa...

Jag tänkte mer på att om vi ska höja oss till 50 knyck i snitt så räcker det nog inte med hår eller skägg. De här småtårna som bara domnar i cykelskorna på vårkanten, behövs dem? En njure, vad väger den? Ett halvt kilo kanske som kan lättas på... Och vågar man chansa på att man klarar sig på one ball framöver? Det finns ju gram att tjäna helt klart...

;)r