fredag 20 april 2007

lördagstur?

Så: är det någon som har tänkt sig ut på landsvägen i morgon? Det ser ju ut att bli rikting bra väder för en klunga. inget regn, vinden mojnar, temeraturen stiger:


Och med vind från väster kanske det skulle vara en smart sak att cykla någonstans innåt landet och sedan ta tåget i retur i stället för tvärt om? vad säger Il capitano (som ju är i besittning av klubbens skattkarta) ?

/sambecco

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lördagen är sista dagen med sonen så det får nog bli son och stuga för hela slanten. Däremot på söndag eftermiddag/kväll har jag tänkt att ta mig ut på en tur.

/r

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

Jag fattar läget. Och det behöver ju inte bli som meterologerna säger - med motvind, minusgrader och snöblandat - på söndag bara för att du planerar så... ;-)

sambecco

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

Vet inte riktigt vad som hänger i luften i kväll (och det kan ju påverka morgondagen) men visst vill jag cykla i helgen på ett eller annat sätt. Kan vi inte ringa i morgon vid elvatiden? När man mer ser vart åt det barkar med både en själv och väder?

/c

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

Jag menar, hur är det t.ex. med Peter? Kristian är körd i morgon vet jag, men jag har ingen aning om ”Gröne jätten” och eftersom han inte kommenterar här så får vi väl se helt enkelt. Och i dag var det ju ren svinkyla. Låt oss höras bara. (Dock aldrig innan 11 på helgen, ibland t.o.m. 12...)

/c

Anonym sa...

"vart det barkar med vädret" var väl ungefär vad den där bilden visade. !0 grader. Klart till halvklart. 3 m/sek västlig vind. Vad mer?

u sa...

Det är nog det inneboende vädret som det handlar om här... Vad säger kroppen om vietnamesisk mat och 14 groggar? Kanske ett litet lågtryck på gång? Lite ostadigt i magtrakten? Övervägande molnigt i skallen? Icke att förglömma skogsbränderna som sakta klättrar upp i halsen...

/r

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

Klockrent, en ”skogsbrand klättrar sakta upp i halsen”, detta kunde inte säägas bättre...

/c

Anonym sa...

Jag hör att träningen inför Ringsjön Runt börjar närma sig sin peak ;-)

/Plast