fredag 29 augusti 2008

Dagens glädjeämne...


Varje dag finns det små saker som gör en arg eller irriterad och så finns det saker som gör en glad... Här är dagens glädjeämne för mig - KD-packet ligger under fyraprocentsspärren.

Som för att lysa upp dagen ytterligare så kan man i samma artikel utläsa att stödet för SD-asen dessutom sjunkit ganska ordentligt.

För att utröna var du själv står i frågan kan du alltid testa dig här.

En sak kan man dock tacka Gud för... It's Friday!

8 kommentarer:

u sa...

Denna dom fick jag av testet:
Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan - du njuter av pornografi och allt som är fel.

På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Anonym sa...

Fan va gött att följa eran clubs sida. Sympatiserar 100% med nästan allt ;)... satanistbilden är klockren tilsammans med nyheten. Fan, ska la skaffe en röd klubb igbg med tror jag. Typ, röda majorna el nåt men det är väl lite väl plagiat. Svammel! jag vet... respekt till er iaf.

Anonym sa...

Anonym, petal5 (på fixedgear.se) här igen. Är det nån som kommer på retarden i gbg om två helger från eran eminenta club så syns vi då för bövelen...

Anonym sa...

Förhandlingar pågår. Den konservativa fraktionen av klubben går inte gärna över kanalen ens... (Om det nu inte gäller att cykla runt sjöar på tid och sådant). Själv är jag mest motståndare mot GBG generellt... ;-)
Men om du bildar en CK Röda Majorna lovar jag att - likt Maia Hirasawa - ta saken under övervägande...
Våra mer pop-sportiga vänner i Pista Malmö lär dock dyka upp ett helt gäng. Och då är det bäst att ni kär er fint för det är skarpa typer!

Fred/
Stambecco

Unknown sa...

Faktum är att jag träffade en from sikh igår, i turban och fritt växande skägg och allt. Han hade varit i Gbg ett långt tag och tyckte absolut inte om det. Personligen drar jag mig för värdeomdömen om våra olika landsändar, däremot drar jag mig, som sagt, inte för att kacka i eget bo och med det menar jag bara att så snart kanalen passeras så går hela Malmö liksom på lunch och blir helt ointressant, i alla fall runt Gustav och Stortorget. Och människorna känner jag inte igen.

Och ”Retard”, hänger inte det ihop med nått efterblivet? I vilket fall, bildas det en CK Röda Järntorget eller liknande så kan vi ju bli broderklubb med varann?

/C

Anonym sa...

När jag går in på länken för att göra testet varnar mitt virusprogram (avast) om en slags "malwaregenerator".

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

Aj då, se upp, det kanske är ett digitalt värvningsknep? Skit i testet, du är säkert en vänlig själ.

/C

Unknown sa...

KCR(r) hade en liten sammankomst på 1 maj.