onsdag 27 juni 2007

ALLVARLIGT TALAT! … (6)



Åkeby: ”Vi förlorade mot ett bättre lag”...

ÅK ÅKEBY!

/c

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gör som jag. Sluta att gå. Det finns andra saker som kan göra en deprimerad om man känner för det. Världsläget till exempel. Eller regeringen...

/r

Plast sa...

Jag vet inte det jag.
Tjusningen med att följa ett lag är till en viss del bunden till den bottenlösa förtvivlans ökenvandring som handlar om att se någon missbruka sitt lags talanger, feldisponera sitt mannskap, låna ut sina stjärnor och hålla skadade finska åldringar om ryggen.. På något konstigt vis.

Att vara med om skiten också.

"Säsong". Smaka på ordet. Inte Landskamp eller match eller - ve och fasa - MAI-Gala, utan: Säsong...
Från långkalsongskvällarna på vårkanten när det alltid "ser rätt bra ut", via sommarens upp- och nedgångar till höstens avlövade kamper om en hedersam femteplats ;-( En Säsong.

Och att hävda att Åkerby borde få foten i sjärtamentet bums är givetvis et privilegium som tillfaller de tokar som envisas med att stå där och få ont i fötterna på den hårdaste betongläktare som någonsing byggts.

(och så är ju ölen innan alltid god ;-)

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

Just det. Späkningen av självet, gnällandet – som vore det tarmvred man utsatts för. Smärtsamt och jävligt och ljuvligt på samma gång.

Åkeby är som mannen som i reklamen på fullt allvar hävdar att det är synd att Felix har satt etiketten upp och ner på ketchupflaskan, enögd och helt oförmögen till kreativt tänk. Detsamma gäller f.ö. också Madsen och Borg, jag anser att de har gjort sitt och jag tror inte det blir guld förrän de är väck!

Basta!

/c

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

Förresten, bilden, som är tagen av Rick, heter ”Stockholmsgris”, bara så ni vet.

/c

Anonym sa...

Sanningen är nog den att jag skulle troligtvis ha gått om jag inte varit upptagen med annat. Men det känns ganska tröstlöst ibland. Jag tror inte jag har varit med om en enda vinst hittills i år... Räknat på de gånger som jag varit med så ligger vi väl på tolfte plats eller nåt..

/r