fredag 13 juli 2007

CKRM arrangerar Förortsrundan 2007


Boka redan nu in lördagen den 8:e september då CKRM:s förortsrunda 2007 går av stapeln.

Förortsrundan är ett folkligt cykelarrangemang i CKRM:s anda. Vi samlas på Möllevångstorget klockan 12 för gemensam avfärd. Vi tillåter alla former av cyklar under denna försoningens eftermiddag. Inget gnäll om japanska historielösa komponenter kommer att höras.
Vi ska under denna eftermiddag traggla oss runt fem mer eller mindre ansedda näringsställen med utskänkningstillstånd i Malmös förorter. På tredje stället stannar vi en längre stund för att inmundiga någon form av middag.
Vid varje förortsstopp kommer fotbollshistorikern Tobbe Andersson att förtälja lokala historier av socialistisk idrottskaraktär.
Framåt sex-sju på eftermiddagen/kvällen beräknar vi att åter närma oss Möllevången.

FAQ:

Vem?
Alla! Vuxna, barn, bara man får plats på en cykel.

Var?
Utgångspunkt - Möllevångstorget 8/9 kl 12.00. Återkomst - ca kl 19.00

Hur?
På cykel. Inga krav ställs, bara det går att trampa. Familjetakt.

Kostnad?
Anmälningsavgift ca 100:- som ska betalas i förväg. I priset ingår CKRM:s officiella t-shirt. Barnpris och barntröjor kommer troligtvis att ordnas. Mat & dryck bekostas av varje deltagare själv.

Tiden går fort. Det är inte så långt dit som man vid första anblicket kan tro. "Sommaren är kort. Det mesta regnar bort." för att citera en under sommaren ofrånkomlig plågoande. Vi har lite semester, lite jobb, Malmöfestival och årsstämma i Berlin framför oss och sedan är vi där! Boka dagen redan nu! Följ bloggen, flera detaljer kommer efterhand...
Har du några frågor? Kommentera eller maila.

/r

Inga kommentarer: