torsdag 23 juli 2009

Cyklar på taket



Sommarscen Malmös arrangemang "Cykel på taket" igår kväll går väl inte att beskriva som något annat än en klockren succé. Mycket folk, många vackra cyklar, roliga tävlingar (fast en klassindelning i uppförsracet kanske vore något att beakta om det blir en repris nästa år, BMX mot fixie känns inte riktigt som "fair play". Men tilläggas bör att deltagarna hade roligt ändå), musik, film och en allmänt skön stämning. CKRM var naturligtvis på plats och vinnarna i tävlingarna, förutom uppförsracet Malmös första Roller Race-tävling, förärades varsitt ex av klubbens inofficiella t-shirt.
Ett stort grattis till Henke (vinnare av Roller Race-tävlingen), Björn och Martin (tvåa respektive etta i uppförsracet).

2 kommentarer:

Henke sa...

Tack för igår. Jag halkade in lite på ett bananskal. Om det ges tillfälle att försvara segern så gör jag gärna det.

Plast sa...

Uj, uj, uj vilken skönt nördig kväll. Och så jävla skönt att det inte är några täta skott mellan hurtbullar, cykelfashionistas och adrenalinknarkarna. Alla lika glada, alla lika folkölsstolliga och alla lika mycket sköna posörer.
Speciellt kul var det att snacka lite med BMX:arna och förstå att det finns folk som är mer material- och detaljfixerade än fixiefolk.
Malmö Cyklar!