fredag 4 januari 2008

nedräkning


okidoki.
Nedräkningen har börjat. 25 januari åker klubben till Berlin för att se till att klassiska 6-dagars i velodromen går rätt till. Vi har biljetter till lördagskvällen när tävlingarna börjar vid 18.00 och avslutas en bit in på söndagsdygnet. Sannolikt i rätt tid för att ta en taxi till Mitte och stänga White Trash... Jag pratade nyss med tyskarna och våra biljetter gäller för "innerplan" samt ståplatserna i kurvorna. Samt givetvis till arenans alla näringsställen (som tyvärr verkar ha en rätt tydlig övervikt(sic!) på amerikansk skräpmat...). Men med bra luktsinne ska vi nog hitta en passande imbiss. Hur som helst: Det hela ska bli sjukt skoj.

Återkommer när det närmar sig med påminnelser om vad man bör packa för att slippa frysa och hungra. Tills dess uppmanas alla att googla sig fram till förslag på sunda aktiviteter för den tid vi inte tillbringar på velodromen.

/Stambecco

2 kommentarer:

Jesper Sundewall sa...

Sjukt coolt!
Själv planerar jag ta velodromoskulden (cykla alltså!) in Frisco TX i mars i år. Blir jag helt biten kanske jag kommer hem med en trackcykel. Det gör verkligen ingenting...

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

Du knäcker ju ganska ordentligt också!
Om du kommer hem med hoj och bor, åtminstone i närheten av, Skåne (naturligtvis kan du ju haka på i vilket fall) så får du gärna vara med när vi förhoppningsvis inviger utomhustrackbanan i Trelleborg nån gång i vår/sommar. Där finns nämligen en som har vuxit igen som vi tänker försöka rusta upp för lite ball hojåkning.

/capitano