lördag 24 mars 2007

”La Primavera” i 16 sekundmeter







Idag kunde Plast, Jando, Kris, Knutas och jag äntligen köra ett första mer organiserat litet vårlopp.
Enligt min dator 58 km, i en sjuhelvetes blåst.

Här några bilder från rundan, först var och en under Öresundsbron, därefter några galna fiskare och därpå gruppetton.
(Tyvärr hann Kris avvika hemåt innan kameran kom fram.)

2 kommentarer:

Plast sa...

Tja, det var väl inte världsklass på varenda kilometer. Stormvindar och vinterrostighet (och bland vissa ett post-euforiskt illamående) satte vissa käppar i hjulen (om uttrycket tillåts).

Dock; hybrissträckan ner mot havet med vinden i ryggen och hastighetsrekord i gubbkropparna toppade. Speciellt new-bee Kris kommentar: "det där var fan värt priset för alla prylarna...."

Fort gick det och jag måste ge min nya hoj en eloge för att den uppför sig så bra när det går undan. Inget skitsnack om Mustangen men man var lite skraj ibland när den började skaka i nedförsbackarna.

Dessutom samlade vi oss ju till några kilometer riktigt bra teknikträning. Jag tror att det gäller att nöta, nöta nöta och vara obönhörlig mot den som med utvilade ben efter att ha legat på rulle sticker iväg och lämnar gruppen. A no-no. Och att hitta sin egen fart i växlingarna för att inte hanma på efterkälke när man faller bakåt i gruppen.
Till exempel.


/plast

Anonym sa...

Fan, inte visste jag att cyklister kunde se så läckra ut, att man dessutom kan skryta med släktskap till den muskulösa brunbrända mannen känns toppen!
/västerås