onsdag 3 juni 2009

Studio Seved


I MARKPLANET på mitt hus hyr sedan i vintras konstnärerna Joaquin Muniz Ferreira, Hossein yosef-lavi och Ossian Theselius vår lokal. De använder den som ateljé och till utställningar. Och faktum är att själva gatan (Rasmusgatan 24), som ju minst sagt redan ”sticker ut” på alla vis, nu blivit närmast streetsmart med allt från hippiehappenings, med livemusik mitt på gatan, till utställning på temat ”Peace in the middle east”. Dessutom fylls alltsomoftast platsen utanför min port av fixies - och det är ju alltid lika trevligt att se. Här är länken till deras blogg.


JUST NU, i denna stund, pågår där en slags uppvärmning till konsttävlingen Secret Wars vars final går av stapeln på lördag någonstans i Malmö, håll koll och kolla in.

/Capitano

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kanske är där på söndag, känner den andra personen i finalen lite halvt och hon är grymt duktig.

peace
/P

Anonym sa...

Ibland har man all rätt att beklaga sig. prognosen inför vättern. regn hela natten o 10 c... men det som inte dödar osv...
bosco

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

För fan, det går nog bra, kläder efter väder osv. Vi kör från Malmö vid tvåtiden imorrn så det kanske blir svårt att ses. Messa gärna om hur det går i vilket fall.

Capitano