måndag 30 mars 2009

MISSA INTE!

Jag tänker inte recensera. Bara tipsa er som inte såg dokumentären ”Searching for the wrong-eyed Jesus” ikväll att för ”guds skull” inte missa reprisen den 5/4 kl 10.30 på ettan (Se ett klipp på svt play här). I say no more ...

/C

4 kommentarer:

Anonym sa...

En liten cykeltur till Södern kanske? Det finns ju vägar mellan träsken...
I vilket fall, en jävligt bra film, såg den faktiskt redan förra sommaren på Debasers uteservering när dom visade musikfilmer där.
Men den tål definitivt att ses om vilket dock inte jag gjorde igår. Istället blev det "Låt den rätte komma in" vilken också starkt rekommenderas.
P.

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

I morgon lördag verkar ju bli årets hittills bästa cykeldag vädermässigt och då är det ju typiskt att jag är tvungen att sitta vid datorn hela jävla dan fram till MFF-matchen. Jag hoppas att så många som möjligt i övrigt passar på?

/c

hogstasovjet@ckrm.nu sa...

Fan, jag måste nog försöka cykla imorrn, vi får se. Kanske em timme - slow fox? (I sådana fal kl 13 på S.värn) Hör av mig här innan.

/c

Anonym sa...

Mein Gott, vilket väder! En sån här dag måste levas på "landet". Hänger i stugan (i Bulltofta) men cyklar ut på racern. Messa/ring om ni väljer att cykla åt Bara-hållet till så kanske jag kan hänga på.

0708-716578

/r